Recepten voor bij een vetarm dieet



Voor low-fat dieters, zijn er tal van crock pot recepten die ze thuis kunnen bereiden. Deze low-fat crock pot recepten zijn niet alleen recepten voor gezonde gerechten, maar ze zijn ook makkelijk te koken, waardoor het ideaal is voor drukke mensen.

U mag dit niet geloven, maar er zijn eigenlijk een ontelbaar aantal crock pot recepten voor mensen die op een vetgehalte dieet hebben. Blijkbaar zijn dergelijke recepten met lage vet crockpot bestemd voor mensen die hun gezondheid en hun gewicht zeer voorzichtig volgen. In dit opzicht willen we minstens twee van de dikke crock pot recepten delen die de meeste diëtisten de voorkeur geven om te bereiden.
Arroz Con Pollo is een soort van een laag vet crock pot recept dat we sterk voorstellen. U moet dergelijke ingrediënten voorbereiden als twee eetlepels vers gekapte koriander, twee kopjes gekookte rijst, tien ounen bevroren erwten, ontdooid, 2 eetlepels rode wijn, een halve kop kippenbouillon, acht stukjes kipdij Geen huid, twee theelepels chili poeder, een theelepel oregano, een kruidnagel knoflook, een vierde theelepel peper en een halve theelepel zout.
Meng deze ingrediënten als chili poeder, oregano, knoflook, peper en zout samen in een kom. Zo'n kruidenmengsel moet over de kippenstukken worden besprenkeld. Zodra elk van de kipstukken is besprenkeld met het kruidenmengsel, kunt u ze allemaal in een crockpot plaatsen. De wijn en de bouillon moeten dan over de kippenstukken worden gegoten. Bedek de crock pot en laat het gedurende minstens vijf tot zes uur koken met lage temperatuur. Na vijf tot zes uur, verwijder de kip en zet de crock pot op hoge temperatuur. Voeg de erwten kort daarna toe en bedek de crockpot opnieuw en laat de ingrediënten nog eens zeven tot tien minuten gekookt worden. De gekookte rijst en de kip moeten dan in de crockpot worden toegevoegd. Zorg ervoor dat u de vers gekapte koriander op het gerecht sprinkel.
Een ander laag vet crock pot recept dat we suggereren is het recept voor Basil Chicken. Dit is ook een makkelijk te bereiden gerecht aangezien het slechts weinig ingrediënten nodig heeft en ook kan worden gekookt terwijl de crockpot onbewaakt loopt.
De ingrediënten bevatten een halve hele groene peper die gesneden is, een blikje room van selderijsoep, een half theelepel basilicum, een halve theelepel peper en vier hele kippenborstels die huidloos zijn.
Om de procedure voor dit laagvette crockpotrecept te starten, moet u eerst de huidloze kippenborstels in de crockpot plaatsen. De kip moet dan worden besprenkeld met basilicum en peper. De room van selderijsoep moet dan over de kippenstukken worden gegoten. Daarna moet de gesneden groene peper bovenop de kip worden geplaatst die met soep is bedekt. Bedek de crockpot en laat het ongeveer 8 uur koken. De crock pot moet op lage temperatuur ingesteld worden voor dit laag vet crock pot recept. U hoeft niet acht uur te wachten om dit recept te laten koken. Er zijn gevallen waar zes of zeven uur zullen doen. Dit recept bevat slechts vier gram vet en bestaat uit 55 gram eiwit en drie gram koolhydraten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten